Aansluiten

Voordelen

Kookverenigingen die zich willen aansluiten bij Cuisine Culinaire zijn van harte welkom. Voor kookverenigingen heeft dat zo zijn voordelen.

Die voordelen op een rij:

Ondersteuning

Organisatorisch

  • Hulp bij ledenwerfacties
  • Hulp bij het opzetten van een nieuwe vestiging of locatie
  • Delen van ‘best practises’: kom kijken en kook mee bij een van de Cuisines en zie hoe wij het doen
  • Je mag (moet niet!) gebruikmaken van de ledenadministratiemodule, waarin tevens je eigen receptuur kan worden ondergebracht

Juridisch

  • Hoe beperk je de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuursleden
  • Waartegen moet je je verzekeren als Cuisine

Fiscaal

  • BTW-plichtig ja of nee

CCN Bokaal

De tweejaarlijkse wedstrijd om de CCN Bokaal.

De leden kunnen hun kennis en kunde laten zien door met driemans-teams te strijden tegen collega’s uit het land

Examens

Je leden kunnen deelnemen aan de examens voor de rangen van Chef, Maître en Grand-Maître de Cuisine: voor de kandidaat zelf en ook voor zijn omgeving een bewijs van het hoge niveau waarop de hobby wordt beoefend. Geslaagde kandidaten ontvangen een Certificaat en een draaglint dat hoort bij de rang

Juryleden worden aangesteld vanuit de eigen gelederen: leden die eenmaal een rang hebben behaald kunnen onder voorwaarden toetreden tot de jury

Collegiale interactie

Besturen van aangesloten cuisines komen in verschillende samenstelling twee keer per jaar bijeen, wisselen ervaringen uit en maken afspraken voor samenwerking

Ledenvoordeel

Je leden kopen relevante spulletjes tegen gereduceerd tarief. We zijn steeds op zoek naar bijzondere producten, ingrediënten, boeken en abonnementen: alles wat je graag wilt hebben als hobbykok, maar elders maar moeilijk kunt krijgen.

Ledenadministratie

Als je gebruik maakt van de ledenadministratiemodule ben je zeker van een degelijke en relevante vastlegging van al je verenigingsgegevens.

Kookvereniging

Cuisine Culinaire

Wil je kookvereniging zich aansluiten bij Cuisine Culinaire Nederland?
Neem contact op met de secretaris of de voorzitter.